Program 2021


Välkommen till

Vårens aktiviteter 2021!

Preliminärt program – coronaanpassat.

Det är med försiktig optimism vi planerar programmet som, på grund av pågående coronapandemi, endast omfattar första halvåret. Bygdeföreningen bevakar noga utvecklingen av pandemin och följer de rekommendationer som myndigheterna ger.

Vårens aktiviteter kommer endast att genomföras om den aktuella situationen tillåter det – vi tar inga risker!

För aktuell info se hemsidan www.ringsjo.se,  följ oss på Facebook eller ring 070-3968117!

 

Från och med 14 februari, Alla Hjärtans Dag, och därefter när som helst under året, kan den som vill utforska Södra Ringsjöorten på egen hand med bil (eller cykel) och samtidigt spela Bygdeföreningens trevliga tipsrunda som är digital och börjar vid infarten till Snogeröds idrottsplats! Du startar tipsrundan i din mobiltelefon på www.play.gpsquiz.com,  fler instruktioner finns på Bygdeföreningens hemsida www.ringsjo.se. Rundan är ca 4 mil i vacker Ringsjöbygd – ta Dig tid att stanna och njut här och var, och kanske fika!

 

Från och med 20 mars kan den som vill när som helst ta en promenad på drygt 2 km i det vackra naturreservatet Klintaskogen vid Wrangelsborg och spela Bygdeföreningens kluriga tipsrunda i mobiltelefonen på www.play.gpsquiz.com . Tipsrundan startar vid infarten till Wrangelsborg och instruktioner hittar Du på www.ringsjo.se

 

Lördag 17 april, Bygdepromenaden på Rolsberga 10 ersättes med digital tipsrunda som startar vid skylten mot Kungskällan intill Gudmuntorps kyrka!  Du kan när som helst gå en promenad på ca 2 km i omgivningarna vid Gudmuntorp och Kråkarp och samtidigt spela Bygdeföreningens kluriga digitala tipsrunda! Vid skylten mot Kungskällan startar Du tipsrundan i din mobiltelefon på https://play.gpsquiz.com  Ta med kaffekorgen och njut av utsikten över Pinedalen!

 

Inställt! Lördag 15 maj kl 13.00 Bygdepromenad och Årsmöte i Råröd. Årsmöte 2021 sker istället med e-post och brev. Årsmöteshandlingar och instruktioner för att deltaga i årsmötet skickas till dem som var medlemmar i Bygdeföreningen 2020.    Ev. avsägelser lämnas senast 30 april till valberedningen, c/o Bengt Nihlgård, Rolsberga 815, Bråvalla, 243 96 Höör.

Nationaldagsfirandet inställt 6 juni!

Vi planerar dock för ett coronasäkert ”boksläpp” av Bygdeskrift 8 under nationaldagen! Mer info kommer här på hemsidan, Facebook och i Lokaltidningen Mittskåne!

 

Onsdag 30 juni kl. 19.00, Sommarkyrkan i Hurva. Anne-Marie Olsson och Iréne och Stig Jönsson leder årets Kyrkogårdsvandring på Hurva kyrkogård. Samarrangemang med Ringsjö församling.

Södra Ringsjöortens Bygdeförening