2016 Nationaldagen


Bygdeföreningen, i samverkan med Snogeröds IF, erbjöd ett högtidligt och festligt firande av Nationaldagen på idrottsplatsen i Snogeröd. För att locka fler besökare i alla åldrar hade ett förnyat och vidareutvecklat program  tagits fram. Firandet inleddes med en hyllning till den vackra flaggan då alla sjöng ”Svenska flaggan”. Därefter bjöd Ringsjökören ledd av kantor William Runnström på och musik innan f.d riksdagsmannen och kyrkoherden Lars-Ivar Ericsson talade. Som ett led i att stödja och stimulera olika verksamheter i vår bygd hade Per-Arne Olsson, Gudmuntorps räddningsvärn,  Nils Wallinius, Björk´s Ringsjön och Alfred Palm, Snogeröds IF inbjudits för att presentera  och visa delar av sin verksamhet vid serveringen. Barnen fick utforska brandbilen, spruta vatten och prova att kicka bollen i mål, mycket uppskattat och kul. Kaffe, hembakat och grillad korv serverades.

DSC01343 DSC01350 DSC01412 DSC01398 DSC01410 DSC01396 DSC01380