Kommande aktiviteter


Corona-anpassat program!

Från och med 14 februari, Alla Hjärtans Dag, och hela året kan Du utforska Södra Ringsjöorten på egen hand med bil (eller cykel) och samtidigt spela Bygdeföreningens digitala tipsrunda!

Kör till infarten vid Snogeröds Idrottsplats där Du startar den guidade tipsrundan i din mobiltelefon på www.play.gpsquiz.com

Fler instruktioner finns här på hemsidan.

Rundan är ca 4 mil i vacker Ringsjöbygd. Ta Dig tid att stanna och njut här och var, kanske fika!

Frågor? Välkommen att ringa ordf. Gull Rydström, 0703 968117, eller maila s.r.bygdeforening@gmail.com

Bygdeföreningen bevakar noga utvecklingen av pandemin och följer de rekommendationer som myndigheterna ger. Vårens aktiviteter kommer endast att genomföras om den aktuella situationen tillåter det – vi tar inga risker! För info om ändring av program se här på hemsidan, följ oss på Facebook eller ring 070-396 81 17.

Vi arbetar febrilt med nästa bok, Bygdeskrift 8, som förhoppningsvis kan presenteras på Nationaldagen. Välkommen att bidra med idéer, berättelser, foto och tankar om bygden förr, nu och i framtiden! Manus stopp 15 februari, kontakt se nedan!

Fotograf Ragnar Mårtensson (1945-2014) dokumenterade under 2013, för Bygdeföreningen, gravarna på Bosjöklosters kyrkogård och hans innehållsrika dokumentation i ord och bild finns nu tillgänglig under fliken ”Om bygden”!