Program 2021


Välkommen till

Vårens aktiviteter 2021!

Preliminärt program – coronaanpassat.

Det är med försiktig optimism vi planerar programmet som, på grund av pågående coronapandemi, endast omfattar första halvåret. Bygdeföreningen bevakar noga utvecklingen av pandemin och följer de rekommendationer som myndigheterna ger.

Vårens aktiviteter kommer endast att genomföras om den aktuella situationen tillåter det – vi tar inga risker!

För aktuell info se hemsidan www.ringsjo.se,  följ oss på Facebook eller ring 070-3968117!

 

Från och med 14 februari, Alla Hjärtans Dag, och därefter när som helst under året, kan den som vill utforska Södra Ringsjöorten på egen hand med bil (eller cykel) och samtidigt spela Bygdeföreningens trevliga tipsrunda som är digital och börjar vid infarten till Snogeröds idrottsplats! Du startar tipsrundan i din mobiltelefon på www.play.gpsquiz.com,  fler instruktioner finns på Bygdeföreningens hemsida www.ringsjo.se. Rundan är ca 4 mil i vacker Ringsjöbygd – ta Dig tid att stanna och njut här och var, och kanske fika!

 

Från och med 20 mars kan den som vill när som helst ta en promenad på drygt 2 km i det vackra naturreservatet Klintaskogen vid Wrangelsborg och spela Bygdeföreningens kluriga tipsrunda i mobiltelefonen på www.play.gpsquiz.com . Tipsrundan startar vid infarten till Wrangelsborg och instruktioner hittar Du på www.ringsjo.se


Lördag 17 april kl 13.00 Bygdepromenad på Rolsberga 10. Samling i ängen på Bråvalla hos Ingrid och Bengt Nihlgård. Ta med egen fikakorg och något att sitta på!


Lördag 15 maj kl 13.00 Bygdepromenad och Årsmöte i Råröd. Samling på Björk´s Ringsjön. Bygdeföreningen bjuder på räkmacka och kaka och för barn finns en egen meny! (Ingen anmälan behövs). Ev. avsägelser lämnas senast 30 april till valberedningen, c/o Bengt Nihlgård, Rolsberga 815, Bråvalla, 243 96 Höör.


Söndag 6 juni kl 13.00 firas Nationaldagen i samarrangemang med Snogeröds IF. Vår nya bok, Bygdeskrift 8, presenteras och säljes!
 
Onsdag 30 juni kl. 19.00, Sommarkyrkan i Hurva. Anne-Marie Olsson och Iréne och Stig Jönsson leder årets Kyrkogårdsvandring på Hurva kyrkogård. Samarrangemang med Ringsjö församling.

 

Södra Ringsjöortens Bygdeförening